Stormchasers – Joeri Woudstra en Hein Dingemans

Joeri Woudstra en Hein Dingemans hebben elkaar gevonden in het ‘stormchasen’: samen gaan ze op jacht naar stormen en onweersbuien en werken ze aan een reeks geschilderde plasmabollen die allerlei bijzondere weerfenomenen verbeelden.
7 februari 2024

tot en met

31 maart 2024

De Grote Keramiek Show 4

Yes! Het is weer tijd voor een Grote Keramiek show! Dit is de vierde editie van de jaarlijks terugkerende expositie ‘De Grote Keramiekshow’ waarbij No Limits! Art Castle kunstenaars mét en zonder beperking samenbrengt om zichzelf in alle vrijheid te uiten met keramiek. Dit jaar hebben we extra veel queer keramiek.
7 februari 2024

tot en met

31 maart 2024

Aquatic Fauna Research Lab (A.F.R.L.) Chapter 2: Adapting and Evolving – Anemoon on Fire & Rik Laging

Op Art Rotterdam presteerden Anemoon on Fire & Rik Laging een mysterieus laboratorium vol onderzoeksnotities over mariene biologie. Een tentoonstelling van buitengewone diepzee-wezens die niet bezweken, maar zich aanpasten aan een veranderende wereld, en plastic afval, straling, en meer eigen maakte.
1 februari 2024

tot en met

4 februari 2024

Protest – s.t.a.t.e.l.e.s.s (Ahmad Mallah)

Vanaf 8 December toonden we de expositie ‘Protest’ van de Palestijns-Syrische queer kunstenaar s.t.a.t.e.l.e.s.s (Ahmad Mallah). Als geen ander weet Ahmad wat de gevolgen van oorlog zijn voor de burgers die daar het slachtoffer van worden, zoals voor de burgers in Palestina. Aan de ene kant is er een protest dat simpel en duidelijk is: het bombarderen van Palestina moet stoppen en de Palestijnen moeten noodhulp krijgen. Daarom verkochten we werken uit de serie Lost & Never Found en ging er van elke verkoop direct 100 euro naar The Palestine Children Relief Fund.
8 december 2023

tot en met

28 januari 2024

ik en jij – Tina Farifteh

In ‘ik en jij’ onderzoekt kunstenaar Tina Farifteh een cruciale vraag die opkomt in conflictsituaties: Is er een manier om elkaar te blijven horen te midden van lijden, ontmenselijking, onderdrukking, verdriet en verhitte emoties? In volledig besef van de kwetsbaarheden en de gewelddadigheid van dit moment, gaat Farifteh op zoek naar een ander soort dialoog, een stem anders dan ‘wij tegen zij’.
8 december 2023

tot en met

28 januari 2024

De Grote artBRUUT Bestaat Tien Jaar -Show

Het 10 jarige bestaan van artBRUUT hebben we uitgebreid gevierd met een enorme jubileumshow in SEXYLAND World. Met een expositie door het hele pand met de kunstenaars zelf, een expositie tour, goeie muziek , krankzinnige kunstveiling, een artBRUUT shop, lekker eten en nog veel meer moois!
8 december 2023

tot en met

28 januari 2024