No Limits goes to M HKA: Museum Spelen

10 juni 2023

tot en met

17 september 2023
M HKA, Antwerp
Buiten de kasteelmuren, is No Limits! Art Castle te zien in het M HKA in Antwerpen als onderdeel van de tentoonstelling Museum Spelen, een tentoonstelling die is samengesteld door kinderen in samenwerking met De Studio, die een zeer speelse en interactieve ervaring in de ruimte brengt. No Limits! Art Castle heeft een speciaal gedeelte midden in het museum.

Museum Spelen is een unieke museumervaring voor en door kinderen, georganiseerd door kunstenhuis De Studio in het M HKA. Samen met een klas 9-jarigen dook curator Marc Verstappen van De Studio in de collectie van het M HKA. Ze stelden de wetten van het museum en onze relatie tot kunst in vraag. De kinderen kozen kunstwerken die hun fantasie op gang brengen of hun zintuigen prikkelen. Het resultaat? Een interactieve en speelse kunstbeleving voor iedereen die zich jong voelt. (from: https://www.muhka.be/nl/programme/detail/1586-let-s-play-museum) 

In het M HKA stelt No Limits! Art Castle werk tentoon van Jan Hoek, Bruin Jackson, Aàdesokan, Yasmine van Haesebroucke, Saman Khoshgbari, Joey Bocciardo, Fenna Miedema, Nancy Keizer, Jessica van Halteren, Georgy Dendoe, Tirino Yspol, Bas Kosters, Ayse Somuncu, Kasbah Kosmic, Bonne Suits, Sijtse Keur, Norbert de Jong, Alexxx, Hans Klastat, Minke de Fonkert, Antoine Monod de Froideville en Brenda van Vliet.